JRM GLASHANDEL

Overige diensten

JRM GLASHANDEL

Glas Reparatie, Indien Nodig Met Spoed

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat – om wat voor reden dan ook – uw ruiten, deuren of balkonbalustrades beschadigd raken.

JRM Glashandel streeft altijd naar een zo hoog mogelijke kwaliteit en service en vervangt dit zodoende op korte termijn! Of dit nu om verzekeringswerk gaat of om eigen rekening.

Wij vervangen of repareren alle mogelijke glassoorten, waaronder: Isolatieglas, Gehard glas, Veilgigheidsglas, Figuurglas, Draadglas, Glas voor Velux dakramen, Glazen achterwanden voor in de keuken en Spiegels.

GLAS REPARATIE MET SPOED

Wij proberen glas en ruit reparaties altijd zoveel mogelijk op dezelfde dag uit te voeren

JRM Glashandel werkt voornamelijk in Rotterdam, Zwijndrecht, Dordrecht, Ridderkerk, Alblasserdam en Barendrecht. Mocht u wat verder wonen maar toch uw glasreparaties door ons wilt laten uitvoeren, is dit geen enkel probleem.
Bel voor meer informatie naar 078-682 45 26 of mail naar info@jrmglashandel.nl.

SPIEGELS

Een Ruimere Uitstraling

Spiegels worden niet alleen gebruikt om te beoordelen of uw kleding netjes zit en of u er goed genoeg uit ziet om de buitenwereld tegemoet te treden. Spiegels kunnen ook heel erg goed gebruikt worden om uw woning of bedrijfspand ruimer te laten lijken of een luxe uitstraling te geven. Misschien heeft u een bedrijfspand met artikelen waarbij het van belang is dat deze van meerdere kant gezien worden, maar u heeft niet de ruimte om alles zo uit te stallen dat het ook daadwerkelijk van alle kanten bekeken kan worden, ook dan bieden spiegels een geweldige uitkomst.

Een spiegel bestaat veelal uit een glasplaat met daarachter een reflecterende laag, dit kan een laagje van aluminium zijn of van zilver. Om er voor te zorgen dat deze laag niet te snel beschadigd wordt, wordt deze laag vaak nog eens behandeld met meerdere laklagen.

Spiegels zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, de meest gangbare kleuren zijn, brons, zilver en blauw, maar spiegels zijn op aanvraag ook in andere kleuren te verkrijgen.

Gelaagde Spiegels

Buiten de normale spiegels zijn er ook gelaagde of geharde spiegels verkrijgbaar. U zou kunnen kiezen voor een gelaagde spiegel uit veiligheidsoverwegingen, een gelaagde spiegel is namelijk samengesteld uit twee of meerdere glasplaten van float glas met één of meerdere lagen kunststof polyvinylbutyral (PVB).

Deze tussenlaag/lagen zorgen ervoor dat wanneer het glas onverhoopt zou breken de glasscherven worden vastgehouden. Doordat deze laag een hoge weerstand heeft en elastisch is houd hij niet alleen het gebroken glas vast maar heeft op deze manier ook een betere dekking tegen inbraak.

HULP NODIG?

Neem Direct Contact Op!

Bent u dus op zoek naar een professioneel ingericht bedrijf wat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan en u daarbij een goede prijs kan aanbieden? Zoekt u dan niet verder, u heeft ons tenslotte al gevonden. Neemt u vandaag nog contact met mij op voor de talrijke mogelijkheden.