Leer meer

Over Ons

JRM GLASHANDEL

Waarom kiezen voor JRM Glashandel?

JRM Glashandel is in 1999 opgezet door John Ronald Munter en in de loop der jaren een begrip geworden in de Drechtsteden, Rotterdam en omgeving. De Glashandel heeft Hendrik Ido Ambacht als vestigingsadres, met een loods in Zwijndrecht voor voorraad e.d. Wij zijn vooral actief in de omgeving Rotterdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht en Barendrecht. Woont u ergens anders? Geen probleem! Wij zullen u altijd van dienst zijn.

Waar kunnen wij u mee helpen:
  • Het plaatsen van dubbel glas
  • Hardglazen deuren
  • Veiligheidsglas
  • Figuurglas
  • Balkonbalustrades
  • Voordeurluifels
  • Glasreparaties
  • Advies

OFFERTES ZIJN ALTIJD VRIJBLIJVEND

En tegen een zeer concurrerende prijs

Door het leveren van de beste kwaliteit en service ben ik inmiddels een gevestigde naam geworden in de regio. Doordat een efficiënte bedrijfsvoering kan ik mijn diensten aanbieden tegen een concurrerend tarief.

BOUNDLESS

Groot Assortiment

Maar JRM Glashandel kan meer voor u betekenen, ook voor levering van spiegels, facet geslepen en bewerkt glas kunt u bij ons terecht. Beslist u om over te gaan op onderhoudsvriendelijke kozijnen, dan informeren wij u graag over de brandwerende en Komo gecertificeerde kunststofkozijnen van Wymar.

Doordat we in het bezit zijn van een eigen steiger, zijn werkzaamheden op verdieping geen probleem voor ons.

Balkonbalustrades kunnen wij u individueel leveren maar dit kan ook in de vorm van een partij, denk bijvoorbeeld aan een vereniging van eigenaren van een appartementencomplex zodat u allen dezelfde mooie nieuwe balkonbalustrade heeft als een geheel.

Of heeft u glas in lood dat gerepareerd moet worden of misschien wilt u wel glas in lood aanschaffen? Ook daar kunnen wij u mee helpen! Wij leveren het glas en in samenwerking met een betrouwbaar adres wordt het voor u keurig verwerkt in een mooi kunstwerk van glas in lood.

Hebben wij uw interesse kunnen wekken, bel ons dan gerust of doe een offerte-aanvraag via het desbetreffende formulier of wilt u meer informatie over het product dat u wilt aanschaffen, dan kunt u dat vinden onder dit betreffende onderwerp.

HULP NODIG?

Neem Direct Contact Op!

Bent u dus op zoek naar een professioneel ingericht bedrijf wat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan en u daarbij een goede prijs kan aanbieden? Zoekt u dan niet verder, u heeft ons tenslotte al gevonden. Neemt u vandaag nog contact met mij op voor de talrijke mogelijkheden.